Oh, Happy Day

I dag begynte vi dagen vår forskjellig. Untatt felles frokost nede i kantinen her på internatet klokka 08.00. Aasta begynte på skolen klokken 09.00, mens Regine begynte klokken 11.00. Grunnen til at vi begynte så seint, eller senere da var jo ikke så seint, er at lærerne på skolen streiker! Elsker at lærerne her i Frankrike gjør slike ting. For, , får vi også flere fri timer. Klassen til Regine har veldig mye fri, mens Aasta ikke slipper så lett unna.

Uansett, det er jo onsdag i dag. Onsdager = kort dag uansett. Vansligvis pleier vi ha vår ukentlige tur på McDonalds, men siden Aasta var i ett "Vil ikke" humør, ble det ikke til at vi dro. Istede gikk vi til en butikk i nærheten, kjøpte oss frukt. Sunne var i dag! Men, vi sier, de enorme godis-hyllene fristet veldig. Aasta var på nære nippet til og kjøpe seg skumgummi. Det er veldig vanskelig og være sunn når alt dette godteriet frister..

På vei tilbake til internatet så vi drømme leiligheten vår! Vi tok blide, men det ble ikke bra. Dermed får dere ikke se denne gangen, men nå må vi jo begynne og lete etter leilighet, så det kommer nok nok av bilder.
Vi tok også noen andre bilder ute, som skulle vise at her i Lyon er det vår! Det er sol, 16 til 19 grader hver dag, og livet er herlig! Synd bildene ble veldig dårlige da vi var ute. Her får dere heller se hvordan vi så ut i dag, bare inne. Forestill dere grønne trær og solskinn i bakgrunnen.


torsdag 18

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GirlsOnTheRun

GirlsOnTheRun

17, Oslo

Aasta and Regine. Our everyday life in France.

Kategorier

Arkiv

hits