Norway

Dagen i går gikk til og stå i en bod, svare på spørsmål og dere ut info om Norge. Norgeboden var den kjedeligste av alle land som var der. Det var nemlig en samling av alle land i Lyon i går, hvor hvert land hadde sin egen bod. Uansett, det eneste vi hadde og tilby var info om laks! Herregud.. Naboboden og landet, Sverige, hadde pepperkaker, daim og knekkebrød. De hadde IKEA møbler som folk kunne slappe av i og delte ut IKEA kataloger. Sveitsboden delte ut mat, capser og musematter. USAboden ga starbucks kaffe, mat, vin og ansiktsmaling.
Da var vi stolte over og komme fra Norgeboden. Boden som viste en film av samer, og fjorder. Boden som delte ut oppskrifter på fiksesuppe!

Folk har ett veldig rart inntrykk av Norge også. Folk tror vi er sånn 100 innbyggere, og bor ute i skogen i en trehytte og at det er snø hele året. Dette var noen av spørsmålene vi fikk: "I Norge er det vel minus 40 grader om vinteren?" "Det må jo være kaldt der, siden landet ligger jo nord for Tyskland, og der er det kaldt!" "Hvilket fly er det mest populære i Norge?"
Vi svarte da selvfølgelig med at "Ja, i Norge er det minus 40 om vintern, noen ganger faktisk minus 50", "Norge ligger mye lengre nord enn Tyskland, så ja. Selvfølgelig er det kaldere i Norge. Det er kaldt hele året der. Vi har ikke sommer.", "Vi har ikke fly i Norge, vi kjøre snøscootere og hundesleder."

imgp0455

imgp0457
På det nederste bildet ser dere oss og en gruppe fans av bloggen! Nei, det er vel heller bare vertsen til Aasta..

Hva synes du om Norge? Er det ett kjedelig land, eller er det ett kjedelig land?

5 kommentarer

Thea

07.jun.2009 kl.17:17

Norge kan kanskje virke som et kjedelig land:P men da har man større glede for å oppleve andre land! Men personlig liker jeg Norge egentlig :P

Simen Von Berg

07.jun.2009 kl.19:28

Norge er kjedlig. Men utrolig fint.
Foresten Regine; Jeg så på The Tribe i stad!

Thea

07.jun.2009 kl.19:46

større glede av å oppleve andre land kanskje.. kan ikke norsk helt tror jeg

Hætta!

08.jun.2009 kl.00:49

Hehe, hvor er Melkesjokolade og... hmm Fluesopp og DDE!
Jepp, nokså kjedelig

Trine Lise

22.jun.2009 kl.17:08

Norge er jo bare fint daaa :D

Skriv en ny kommentar

GirlsOnTheRun

GirlsOnTheRun

17, Oslo

Aasta and Regine. Our everyday life in France.

Kategorier

Arkiv

hits