Celebrity

Bloggen har blitt litt forandret. Ikke noe mer lilla! Usj, vi er så lei lilla. Simen lagde header til oss, da ble vi glade!
/>
Det mest spennende vi kan fortelle dere om dagen er at vi spiste grøt til middag, reddet ei jente som går i førsteklasse, Nina, fra en kjedelig fest hun var på, og vi møtte en "kjendis". Han går på skolen vår, og er prikk lik Corbin Bleu. Du vet, han fra High School Musical. Han er ikke noe kjekke eller noe, ikke i det hele tatt, men han er en av de få personene som man faktisk legger merke til på skolen. Uansett, så møtte vi på han, og fikk faktisk bisous (hvis du ikke vet hva bisous er, google it!).
Vi møtte han da vi skulle følge Nina til ei annen norsk jente, og de skulle videre på fest sammen med High School Musical, så da introduserte de oss for han.
/>
Hehey, vi har fått hjemmetelefon i leiligheten, vi ringer gratis til Europa, USA og Canada! Så hvis noen vil ha en call, bare si i fra. Aasta ringte besteforeldrene sine i stad, og Regine skjønte ikke noe da de snakket sammen. De snakket sveitser-tysk med hverandre. Rart og umulig språk, var konklusjonen Regine kom frem til etterpå!
imgp2137
Magic!

3 kommentarer

Sabine

04.okt.2009 kl.23:55

Yannick Noah sa forøvrig at il nous adore:) HIGHSCORE!

Linn-Marie

06.okt.2009 kl.00:56

Liker det nye designet! Simen er en råtass på headere :)

Øyvind

06.okt.2009 kl.01:47

Gratis til USA sier du? Call me: +1 612 301 4344 (husk tidsforskjell please!! )^^

Skriv en ny kommentar

hits